Cartofi cu unt si rozmarin

Cartofii cu unt si rozmarin sunt deliciosi si foarte satiosi, putand inlocui cu succes o masa cu carne.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Lista ingrediente:
  • cateva frunze de rozmarin proaspete
  • putina sare
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 cartofi
  • 20 de grame de unt.

Mod de preparare

Mod de preparare:
Cartofii se spala si se introduc, cu coaja, in cuptor, unde se vor coace pret de cateva zeci de minute. Cand s-au copt cartofii, se cresteaza cu ajutorul unui cutit foarte ascutit, se presara putina sare, unt, cateii de usturoi tocati marunt si verdeata-rozmarin.


Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro


Cartofii se pot manca asa, simpli, in postul Craciunului sau ca si garnitura la fripturi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort in patratele

Este un tort preparat in forma de cozonac, cu blat de cacao si nuca, putin insiropat, cu piersici din compot si crema de...

Desert tort in patratele
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca