Cartofi in crusta de mustar este un aperitiv delicios, cartofii sunt crocant si aromati, pot fi serviti langa diferite sosuri.
Cartofi ii spalam bine si ii fierbem putina in apa cu sare,cat sa intre furculita in ei.
Ii scurgem de apa,ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca dupa care ii curatam de coaja.
Intr-un vas amestecam mustarul cu uleiul si condimente dupa gust,adaugam usturoiul pisat si apasam.
Trecem cartofi prin sosul obtinut,ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 30 min pana se rumesc frumos.
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii