Cartofi trandafiri

Curatam cartofii de coaja si ii taiem cat mai subtiri. Toate feliile de cartofi se rasucesc una peste alta astfel incat sa iasa ca petalele unui trand

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Curatam cartofii de coaja si ii taiem cat mai subtiri. Toate feliile de cartofi se rasucesc una peste alta astfel incat sa iasa ca petalele unui trandafir, apoi se prind cu scobitori in 2 locuri. Se prajesc trandafirasii in ulei incins si se pun apoi la scurs pe hartie absorbanta. Se servesc ca garnitura la diferite preparate culinare.

Sursa acestei retete este blogul bucatarie-usoara

Alte retete in imagini recomandate recomandate:

Oua umplute

Chiftele

Racitura de curcan

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos