Cartofi trandafiri

Curatam cartofii de coaja si ii taiem cat mai subtiri. Toate feliile de cartofi se rasucesc una peste alta astfel incat sa iasa ca petalele unui trand

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Curatam cartofii de coaja si ii taiem cat mai subtiri. Toate feliile de cartofi se rasucesc una peste alta astfel incat sa iasa ca petalele unui trandafir, apoi se prind cu scobitori in 2 locuri. Se prajesc trandafirasii in ulei incins si se pun apoi la scurs pe hartie absorbanta. Se servesc ca garnitura la diferite preparate culinare.

Sursa acestei retete este blogul bucatarie-usoara

Alte retete in imagini recomandate recomandate:

Oua umplute

Chiftele

Racitura de curcan

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...