Curatam cartofii de coaja si ii taiem cat mai subtiri. Toate feliile de cartofi se rasucesc una peste alta astfel incat sa iasa ca petalele unui trand
Curatam cartofii de coaja si ii taiem cat mai subtiri. Toate feliile de cartofi se rasucesc una peste alta astfel incat sa iasa ca petalele unui trandafir, apoi se prind cu scobitori in 2 locuri. Se prajesc trandafirasii in ulei incins si se pun apoi la scurs pe hartie absorbanta. Se servesc ca garnitura la diferite preparate culinare.
Sursa acestei retete este blogul bucatarie-usoara
Alte retete in imagini recomandate recomandate:
Oua umplute
Chiftele
Racitura de curcan
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti