Chec aperitiv

Este un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e delicios!

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua mari
  • 175 g crema telemea
  • sare, piper
  • 100 g salam
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • masline negre
  • 1 1/2 cana faina
  • 1 plic praf de copt
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Intr-un bol se bat bine ouale cu un praf de sare. Se adauga crema de telemea si se omogenizeaza. Salamul se taie cubulete mici, la fel si ardeiul gras rosu si verde. Maslinele se taie feliute. Se pun toate peste amestecul de oua si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune peste amestec. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. La final se adauga patrunjelul tocat, se omogenizeaza bine apoi se toarna toata compozitita intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa aproximativ 35-40 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra. Se serveste alaturi de o cana cu lapte sau iaurt, merge perfect pentru pachetelul de la servici. Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca