Chiftelele crocante se prepara din legume. Acest aperitiv cu legume este foarte gustos si alaturi de alte aperitive il gasiti pe culinar.ro.
Se curata legumele si se dau pe razatoarea mica ceapa, impreuna cu cartoful, iar pe cea mare dovlecelul. Se dezgheata spanacul si se taie in bucati mari. Se amesteca apoi legumele cu zaharul, delikatul si faina. Se incinge ulei si se pune cu lingura amestecul de legume, apoi se preseaza cu o alta lingura. Se prajesc chiftelele pe ambele parti, apoi se scot si se lasa la scurs.
Se servesc atat calde, cat si reci.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Placinta cu carne
Chiftele
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa