Chiftele crocante

Chiftelele crocante se prepara din legume. Acest aperitiv cu legume este foarte gustos si alaturi de alte aperitive il gasiti pe culinar.ro.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cartof
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 100 gr spanac
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura zahar
  • delikat
  • ulei

Mod de preparare

Se curata legumele si se dau pe razatoarea mica ceapa, impreuna cu cartoful, iar pe cea mare dovlecelul. Se dezgheata spanacul si se taie in bucati mari. Se amesteca apoi legumele cu zaharul, delikatul si faina. Se incinge ulei si se pune cu lingura amestecul de legume, apoi se preseaza cu o alta lingura. Se prajesc chiftelele pe ambele parti, apoi se scot si se lasa la scurs.


Se servesc atat calde, cat si reci.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Placinta cu carne
Chiftele

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu branza si mac

Va plac tartele? Dar branza? Eu astazi m-am gandit sa va aduc o tarta aperitiv, foarte gustoasa care sper sa va fie pe plac....

Tarta cu branza si mac
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca