Chiftele crocante

Chiftelele crocante se prepara din legume. Acest aperitiv cu legume este foarte gustos si alaturi de alte aperitive il gasiti pe culinar.ro.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cartof
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 100 gr spanac
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura zahar
  • delikat
  • ulei

Mod de preparare

Se curata legumele si se dau pe razatoarea mica ceapa, impreuna cu cartoful, iar pe cea mare dovlecelul. Se dezgheata spanacul si se taie in bucati mari. Se amesteca apoi legumele cu zaharul, delikatul si faina. Se incinge ulei si se pune cu lingura amestecul de legume, apoi se preseaza cu o alta lingura. Se prajesc chiftelele pe ambele parti, apoi se scot si se lasa la scurs.


Se servesc atat calde, cat si reci.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Placinta cu carne
Chiftele

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa