Chiftele de cartofi si morcovi

Chiftelele de cartofi si morcovi sunt aperitive rapide si foarte delicioase. Se amesteca toate ingredientele intr-un bol. Se prajesc in tigaie sau la cuptor.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 morcov mare
  • razuit
  • 1 cartof mare
  • razuit
  • 1 lingura faina
  • 1 ou mare
  • batut
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • ulei ptr prajit

Mod de preparare

Chiftelele de cartofi si morcovi sunt aperitive rapide si foarte delicioase. Se amesteca toate ingredientele intr-un bol. Se prajesc in tigaie sau la cuptor. Eu de obicei le dau la cuptor intr-o tava Tefal, care foloseste foarte putin ulei. Daca le prajesti la tigaie, petreci mai mult la bucatarie.


Chiftelel de cartofi si morcovi se servesc calde sau reci. Sunt ideale ca si aperitiv.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!