Cartofii si napii curatati si taiati cubulete se pun in apa clocotita cu sare. Se lasa sa fiarba cateva minute, apoi se scurg si se pun intr-o tigaie
Cartofii si napii curatati si taiati cubulete se pun in apa clocotita cu sare. Se lasa sa fiarba cateva minute, apoi se scurg si se pun intr-o tigaie cu ulei incins. Se adauga untul, rozmarinul tocat marunt si se lasa apoi la racit. Se adauga in compozitie ouale, se amesteca bine si se imparte compozitia in 8 parti. Se formeaza chiftelute care se prajesc 10 minute, pe foc mic.
Chiftelutele se servesc fierbinti.
Alte aperitive:
Chiftele Saratele Piftie de curcan
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti