Chiftelele din cartofi piure sunt o modalitate excelenta de a folosi cartofii piure ramasi, dar si o mancare de post senzationala si gustoasa.
Pentru aceasta reteta de post nu ai nevoie de foarte multe ingrediente ca sa obtii o mancare delicioasa.
Pune cartofii piure intr-un bol.
Spala ceapa si usturoiul si toaca-le marunt apoi adauga-le in bolul cu cartofi.
Toarna putin lapte de soia, nu foarte mult, cat sa lege toata compozitia si sa devina omogena. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Adauga apoi pesmetul si amesteca din nou.
Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie, si cu mana infainata formeaza chiftele din cartofi pe care apoi aplatizeaza-le.
Prajeste-le pe ambele parti pana se rumenesc.
Serveste chiftelele din cartofi piure calde alaturi de o salata de legume.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti