Chiftele din cartofi piure

Chiftelele din cartofi piure sunt o modalitate excelenta de a folosi cartofii piure ramasi, dar si o mancare de post senzationala si gustoasa.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g cartofi piure
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • sare
  • piper
  • 50g pesmet
  • ulei de masline
  • lapte de soia

Mod de preparare

Pentru aceasta reteta de post nu ai nevoie de foarte multe ingrediente ca sa obtii o mancare delicioasa.

Pune cartofii piure intr-un bol.

Spala ceapa si usturoiul si toaca-le marunt apoi adauga-le in bolul cu cartofi.

Toarna putin lapte de soia, nu foarte mult, cat sa lege toata compozitia si sa devina omogena. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Adauga apoi pesmetul si amesteca din nou.

Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie, si cu mana infainata formeaza chiftele din cartofi pe care apoi aplatizeaza-le.

Prajeste-le pe ambele parti pana se rumenesc.


Serveste chiftelele din cartofi piure calde alaturi de o salata de legume.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si frisca

Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...

Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si frisca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca