Spalam dovlecelul, il curatam de coaja si il dam pe razatoarea cu ochiurile mari. Il punem intr-o sita si il presam bine sa se scurga toata zeama. Cu
Spalam dovlecelul, il curatam de coaja si il dam pe razatoarea cu ochiurile mari. Il punem intr-o sita si il presam bine sa se scurga toata zeama. Curatam si morcovul si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Pisam usturoiul si tocam marunt verdeata. Intr-un bol amestecam dovlecelul cu morcovul, verdeata, usturoiul, ouale, sare, piper si condiment de chiftele dupa gust. La sfarsit punem pesmetul, daca mai este nevoie mai adaugam. Udam mainile cu apa si formam chiftelute pe care le prajim in ulei incins. Le scoatem apoi pe servete din hartie. Daca in compozitia de chiftele vom pune si 4-5 linguri cu branza rasa, acestea vor avea un gust si mai bun
Putem servi chiftelutele
alaturi de garnitura de legume.Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.