Coaceti vinetele, curatati-le si asezati-le pe un fund inclinat, sa se scurga. Tocati-le si amestecati-le cu oale, sarea, piperul si faina, astfel in
Coaceti vinetele, curatati-le si asezati-le pe un fund inclinat, sa se scurga. Tocati-le si amestecati-le cu oale, sarea, piperul si faina, astfel incat sa obtineti o compozitie potrivit de moale. Luati cu lingura din compozitie si prajiti chiftelele in uleiul incins. Separat, fierbeti cateva rosii, faceti din ele un piure si amestecati-le cu putina ceapa prajita. Adaugati sare si 1 lingurita zahar.
Fierbeti sosul cateva minute, apoi asezati chiftelutele in sosul de rosii si tineti preparatul la cald, pana in momentul servirii. Alte retete culinare:
Mancare de mazare Tocanita de pui Chiftelute
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti