Chiftelute cu cartofi

Din ingredientele de mai sus se face o pasta din care se formeaza chiftelele mici, care se prajesc in untdelemn.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. cartofi fierti
  • 1 ou
  • 100 gr. faina
  • unt sau untdelemn
  • sare

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se face o pasta din care se formeaza chiftelele mici, care se prajesc in untdelemn.
Se servesc presarate cu cas ras, ca atare, sau garnitura, linga diferite fripturi

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...