Spalam ceapa, usturoiul si dovleceii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt iar dovleceii se dau prin razatoarea mare. Se pun in si se lasa la scurs. Ver
Spalam ceapa, usturoiul si dovleceii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt iar dovleceii se dau prin razatoarea mare. Se pun in si se lasa la scurs.
Verdeata se spala, se toata si se amesteca cu celelalte ingrediente impreuna cu cascavalul ras in prealabil si cu pesmetul.
Daca nu se leaga compozitia punem 1-2 lg de ulei.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Modelam chiftelute si le prajim la foc potrivit
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti