Spalam ceapa, usturoiul si dovleceii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt iar dovleceii se dau prin razatoarea mare. Se pun in si se lasa la scurs. Ver
Spalam ceapa, usturoiul si dovleceii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt iar dovleceii se dau prin razatoarea mare. Se pun in si se lasa la scurs.
Verdeata se spala, se toata si se amesteca cu celelalte ingrediente impreuna cu cascavalul ras in prealabil si cu pesmetul.
Daca nu se leaga compozitia punem 1-2 lg de ulei.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Modelam chiftelute si le prajim la foc potrivit
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa