Chiftelute cu dovlecei

Spalam ceapa, usturoiul si dovleceii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt iar dovleceii se dau prin razatoarea mare. Se pun in si se lasa la scurs. Ver

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg usturoi
  • 2 leg ceapa verde
  • 1 leg marar
  • 1 leg patrunjel
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • Pt sos
  • 250 ml iaurt de soia
  • 1 legatura marar
  • 2 castraveti
  • 3-4 lingurite ulei de masline
  • 3-4 catei usturoi

Mod de preparare

Spalam ceapa, usturoiul si dovleceii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt iar dovleceii se dau prin razatoarea mare. Se pun in si se lasa la scurs.

Verdeata se spala, se toata si se amesteca cu celelalte ingrediente impreuna cu cascavalul ras in prealabil si cu pesmetul.

Daca nu se leaga compozitia punem 1-2 lg de ulei.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Modelam chiftelute si le prajim la foc potrivit

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...