Chiftelute de legume

Chiftelutele de legume sunt un aperitiv minunat pentru o masa de post.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g dovlecei
  • 200g morcovi
  • 600g cartofi
  • 50g alune tocate marunt
  • o lingura de faina
  • ulei
  • sare si piper dupa gust
  • nucsoara.

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit, se curata si se zdrobesc. Se spala si se curata dovleceii si morcovii si se rad. Se amesteca dovleceii cu morcovii si cartofii, se adauga alunele si faina si se amesteca bine. Se condimenetaza cu nucsoara, sare si piper dupa gust.

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se portioneaza amestecul din legume sub forma de chiftele si se prajeste timp de 3 minute, si pe o parte si pe cealalta.


Se serveste ca si aperitiv sau impreuna cu sosul preferat.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa