Chiftelute de legume cu branza

Chiftelute de legume cu branza sunt delicioase. Acest fel de chiftele pot fi servite ca aperitiv, gustare sau si la felul principal.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 2 cartofi mari
  • 1 morcov
  • 6 oua
  • 8 linguri faina
  • 1 legatura marar
  • 300 gr branza de vaci
  • sare
  • vegeta
  • piper (dupa gust).

Mod de preparare

Chiftelute de legume cu branza sunt delicioase. Acest fel de chiftele pot fi servite ca aperitiv, gustare sau si la felul principal. Cureti dovleceii si morcovul de coaja, iar apoi dai dovleceii pe razatoare mare si morcovul pe cea mica. Pui Se sareaza dovleceii si se lasa jumatate de ora, apoi se storc bine. Fierbi cartofii, iar cand au fiert ii pasezi. Tai marunt mararul si il amesteci cu morcovul si branza (data pe razatoare mica). Ouale se mixeaza spuma. Se amesteca bine totul cu 8 linguri de faina si se sareaza dupa gust.
La final, se ia cate o lingura din amestec si se pune in uleiul incins la prajit.


Chiftelute de legume cu branza se servesc cu rosii si cartofi prajiti.
Mi-as fi dorit sa prajesc chiftelutele intr-una din cratitele marca Vitesse France de la Kitchenshop.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii