In 3 cesti cu apa se pune la fiert orezul impreuna cu morcovul taiat cuburi sare, vegeta. Dupa ce s-a fiert un orez mai legat, se lasa la racit
In 3 cesti cu apa se pune la fiert orezul impreuna cu morcovul taiat cuburi sare, vegeta. Dupa ce s-a fiert un orez mai legat, se lasa la racit. Se amesteca apoi cu patrunjel tocat marunt si ardeiul gras tocat cuburi. Se formeaza chiftelutele cu mainile ude,iar la mijloc se pune cate o bucata de carnat, carne prajita sau un cub de cascaval. Se pot lasa si simple. Eu am folosit piept de pui prajit. Se dau prin faina, ou batut si prin pesmet amestecat cu susan. Se prajesc in ulei fierbinte pana se rumenesc, sau se pot pune intr-o tava si coace la cuptor.
Se servesc calde sau reci. Sursa acestei retete este blogul culinar truedelights
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa