Se coc vinetele ca pentru salata si se toaca bine, impreuna cu piinea muiata si stoarsa. Se adauga in tocatura ceapa data pe razatoare, calita cu puti
Se coc vinetele ca pentru salata si se toaca bine, impreuna cu piinea muiata si stoarsa. Se adauga in tocatura ceapa data pe razatoare, calita cu putin ulei, 2 linguri de ulei, oul, usturoiul tocat, faina, ½ lingurita de sare, marar, piper si se omogenizeaza foarte bine. Se ia cite o lingurita din amestec, se trece prin faina, se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei fierbinte.
Se servesc fierbinti, decorate cu telemea rasa sau cu sos de rosii condimentat
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa