Se coc vinetele ca pentru salata si se toaca bine, impreuna cu piinea muiata si stoarsa. Se adauga in tocatura ceapa data pe razatoare, calita cu puti
Se coc vinetele ca pentru salata si se toaca bine, impreuna cu piinea muiata si stoarsa. Se adauga in tocatura ceapa data pe razatoare, calita cu putin ulei, 2 linguri de ulei, oul, usturoiul tocat, faina, ½ lingurita de sare, marar, piper si se omogenizeaza foarte bine. Se ia cite o lingurita din amestec, se trece prin faina, se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei fierbinte.
Se servesc fierbinti, decorate cu telemea rasa sau cu sos de rosii condimentat
Ieri seara venind io acasa de la servici ,m-a intampinat Cleme cu reteta de Eierschecke a Corinutei,desi era 19:30 ora...
Eierschecke-Prajitura CorinuteiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj