Conopida cu maioneza

Se curata conopida in bucatele, apoi se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-a fiert, se scoate, se pune intr-o salatiera si

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr conopida
  • 5 linguri maioneza
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata conopida in bucatele, apoi se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-a fiert, se scoate, se pune intr-o salatiera si se lasa la racit. Se adauga maioneaza, sarea si piperul dupa gust.


Se serveste rece.

Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor Maioneza de post Zacusca cu fasole

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!