Crochete de cartofi

Se fierb cartofii, apoi se paseaza bine si se adauga galbenusurile, cascavalul ras, faina, sarea si piperul. Se amesteca totul si se imparte in bucati

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr cartofi
  • 2 galbenusuri
  • 100 gr cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 150 gr faina
  • 50 gr pesmet
  • 1 ou
  • 150 ml ulei

Mod de preparare

Se fierb cartofii, apoi se paseaza bine si se adauga galbenusurile, cascavalul ras, faina, sarea si piperul. Se amesteca totul si se imparte in bucati egale carora li se da forma de crochete. Se trec prin faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei incins.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...