Se fierbe zarzavatul intreg, apoi se taie in cuburi mici si se amesteca impreuna cu sosul preparat din faina, unt si lapte. Se adauga ouale, sare, pip
Se fierbe zarzavatul intreg, apoi se taie in cuburi mici si se amesteca impreuna cu sosul preparat din faina, unt si lapte. Se adauga ouale, sare, piperul, legumele si patrunjelul taiat marunt. Compozitia se modeleaza sub forma de crochete, care se dau prin faina, oua batute si pesmet, dupa care se prajesc in ulei incins.
Alte aperitive:
Saratele
Cozonac moldovenesc
Chiftele
Cam stramb din nas daca este vorba de oaie. Sotul meu a complotat cu fratele lui, spuneau ce bun ar fi un gulas de oaie....
Gulas de oaie cu fasole boabeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj