Cartofii fierti in coaja se paseaza si apoi se amesteca cu cascavalul ras si ouale batute. Se pune sare si piper dupa gust, se lasa aluatul sa se odi
Cartofii fierti in coaja se paseaza si apoi se amesteca cu cascavalul ras si ouale batute. Se pune sare si piper dupa gust, se lasa aluatul sa se odihneasca si apoi se formeaza crochetele care se tavalesc in faina si se prajesc in untdelemn incins. Se scot pe servetele pentru a trage surplusul de grasime.
Separat se curata ciupercile, se taie marunt si se pun intr-un vas cu untdelemn si se lasa la fiert pina cind a disparut toata apa din ele. Se adauga sare si piper, marar si patrunjel, tocate fin si se lasa la foc inca 2-3 minute.
Se serveste ca garnitura la crochete
Alte retete recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa