Dip de conopida si usturoi verde

• puneti apa cu sare intr-o oala, pe foc, la fiert• spalati bine conopida si rupeti-o bucatele• cand

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • conopida - 1 buc
  • usturoi verde - 1 buc
  • ceapa verde - 2 buc
  • usturoi - 1 catel
  • pasta de susan (tahini) - 1 lingura
  • sare - dupa gust
  • piper alb - dupa gust
  • maioneza vegetala - 3 linguri
  • fasole la cutie - 1 cutie mica (200g)
  • rozmarin macinat - 1/2 lingurita
  • cimbru uscat - 1 varf de cutit
  • busuioc proaspat - 45 frunze
  • zeama de lamaie - 2 linguri
  • ulei de masline - 4 linguri

Mod de preparare

• puneti apa cu sare intr-o oala, pe foc, la fiert
• spalati bine conopida si rupeti-o bucatele
• cand apa a inceput sa clocoteasca, adaugati conopida pentru cca 4-5 min
• scoateti-o intr-un bol cu gheata
• scurgeti conopida si puneti-o intr-un castron incapator
• taiati ceapa verde si ambele tipuri de usturoi marunt
• adaugati restul ingredientelor in castron si mixati cu ajutorul Breville Hand Blender pana obtineti o pasta omogena
• serviti cu crackers de paine integrala.
Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gulas

Retete de gulas sunt multe si fiecare zona are specificul ei. Gulasul este o reteta foarte veche, care se face la ceaun....

Gulas
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca