Dip de sfecla

• spalati, curatati si taiati cuburi sfecla rosie • puneti-o la fiert cu sare si usturoi pentru

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sfecla rosie proaspata - 5 buc
  • smantana de gatit (vegetala) - 200 ml
  • usturoi - 2 catei
  • hrean cu smantana la borcan - 1/2 borcan mic
  • grisine - 1 pachet
  • menta proaspata - 45 frunze
  • sare si piper alb dupa gust

Mod de preparare


• spalati, curatati si taiati cuburi sfecla rosie
• puneti-o la fiert cu sare si usturoi pentru 2 ore si jumatate 
• scurgeti 80% din apa si mixati-o cu ajutorul blenderului vertical Breville Hand Blender, adaugand smantana de gatit, menta, sare si piper dupa gust
• adaugati-o inapoi pe foc si amestecati timp de 2-3 minute
• serviti cu hrean, smantana si grisine.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca