Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc la cuptor, în manta crocantă de pesmet şi parmezan. De încercat!

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 1 ou
  • pesmet
  • parmezan ras fin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spală dovleceii şi se şterg.

Se taie sub formă de bastonașe, care se presară cu sare şi piper.

Se dau prin ou bătut şi se tavălesc prin pesmetul amestecat cu parmezan.

Se pun în tava tapetată cu hârtie de copt şi se dau la cuptor la 200 grade cu ventilatie pentru 20 de minute.

Se servesc cu sos de roşii cu usturoi sau sos de smântână cu usturoi.

Poftă bună!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide