Dovleceii taranesti cu marar si usturoi sunt aperitive delicioase si sanatoase. Dovleceii se spala, se decojesc si se taie rondele groase de cca 2 cm.
Dovleceii taranesti cu marar si usturoi sunt aperitive delicioase si sanatoase. Dovleceii se spala, se decojesc si se taie rondele groase de cca 2 cm. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se freaca cu 50 ml ulei. Se adauga 200 ml apa. Mararul verde se spala si se taie marunt. Rondelele de dovlecei se trec prin faina si se prajesc in ulei. Mujdeiul se amesteca cu mararul. Rondelele se servesc cu mujdeiul de usturoi.
Dovleceii taranesti cu marar si usturoi se servesc calzi sau reci.
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspeteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj