Dovleceii taranesti cu marar si usturoi sunt aperitive delicioase si sanatoase. Dovleceii se spala, se decojesc si se taie rondele groase de cca 2 cm.
Dovleceii taranesti cu marar si usturoi sunt aperitive delicioase si sanatoase. Dovleceii se spala, se decojesc si se taie rondele groase de cca 2 cm. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se freaca cu 50 ml ulei. Se adauga 200 ml apa. Mararul verde se spala si se taie marunt. Rondelele de dovlecei se trec prin faina si se prajesc in ulei. Mujdeiul se amesteca cu mararul. Rondelele se servesc cu mujdeiul de usturoi.
Dovleceii taranesti cu marar si usturoi se servesc calzi sau reci.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.