Cartofii se curata si se taie cubulete, apoi se pun la fiert in apa clocotita pentru cateva minute. Dupa ce s-au scos din apa, se scurg si se amestec
Cartofii se curata si se taie cubulete, apoi se pun la fiert in apa clocotita pentru cateva minute. Dupa ce s-au scos din apa, se scurg si se amesteca cu 25 gr de unt si 60 gr branza rasa, iar apoi se lasa la racit. Se incalzeste putin apa si se amesteca cu untul ramas. Se adauga faina, se amesteca si se fierbe la foc mic, dupa care se lasa la racit. Se adauga in amestec ouale si laptele pana ce acesta devine moale. Se adauga apoi amestecul de cartofi. Intre timp se incinge uleiul si se toarna cu lingura compozitia in ulei.
Se servesc fierbinti, presarate deasupra cu ceapa verde, branza si cu sos Salsa.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Chiftele
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti