Farfale de pastarnac

Pastarnacul se fierbe in putina apa clocotita cu sare, timp de 15 minute. Dupa ce a fiert, se surge de apa si se zdrobeste. Se adauga iaurtul, untul,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 gr pastarnac
  • 1 lingura iaurt
  • 25 gr unt
  • 1 ou batut
  • 125 gr pesmet
  • 1
  • 5 lingurite curry
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pastarnacul se fierbe in putina apa clocotita cu sare, timp de 15 minute. Dupa ce a fiert, se surge de apa si se zdrobeste. Se adauga iaurtul, untul, oul batut, 1 lingurita si jumatate de curry si pesmetul. Se amesteca bine compozitia si se las ala frigider pana se intareste. Se formeaza apoi 12 bulete care se pun la prajit in ulei incins.


Se servesc fierbinti.

Alte aperitive:

Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Saratele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...