• coaceti usturoiul in cuptor• lasati fasolea la inmuiat cu o seara inainte• puneti-o la fiert cu sare
• coaceti usturoiul in cuptor
• lasati fasolea la inmuiat cu o seara inainte
• puneti-o la fiert cu sare (timpul de fierbere al fasolei este influentat de calitatea sa)
• cand bobul s-a fiert, scurgeti apa intr-un castron
• treceti boabele prin sita (pentru a ramane teaca fiecareia acolo)
• compozitia rezultata o introduceti intr-un castron incapator impreuna cu uleiul de masline, chimionul, chimenul, boiaua dulce si piperul cayenne, zeama de lamaie, sare, piper, usturoi copt si suficienta zeama din cea in care a fiert fasolea, ca dupa ce o mixati cu blenderul Breville Hand Blender sa obtineti o pasta fina, cremoasa
• taiati ceapa rosie cubulete mici
• tocati coriandrul marunt
• serviti fasolea cu ceapa rosie si coriandru, decorata cu boia, putin ulei de masline si frunze de menta
• prajiti paine sau serviti alaturi de pita.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii