Salata de fasole cu maioneza este un aperitiv/gustare care se prepara usor, este aspectuos si delicios.
Spalam fasolea galbena si ii rupem coditele. Punem un vas cu apa si sare la fiert iar cand aceasta da in clocot adaugam fasolea si fierbem 10 minute.
Scurgem bine fasolea de apa, o lasam sa se raceasca si o taiem in rondele mici. Preparam maioneza, apoi o amestecam cu fasolea taiata, morcovul ras mic si patrunjelul tocat marunt.
Este foarte buna proaspata, cu paine prajita, dar si ca aperitiv.
Pastram salata de fasole cu maioneza la rece, pana in momentul servirii. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti