Friganelele cu porumb sunt aperitive cu legume delicioase si sanatoase ce se prepara in mai putin de o ora. Se caleste ceapa si usturoilul.
Friganelele cu porumb sunt aperitive cu legume delicioase si sanatoase ce se prepara in mai putin de o ora. Se caleste ceapa si usturoilul.
Intr-un bol se adauga porumbul si se sfarama putin cu furculita.
Se adauga ceapa prajita ,ceapa verde si oul.
Se amesteca si se introduce faina,praful de copt,sarea si piperul.
O sa fie o compozitie cam moale,dar se intareste la prajit.
Se prajesc in ulei,cand s-au rumenit se intorc pe cealalta parte.
Friganelele cu porumb se servesc cu sos chili si se garnisesc cu frunze de coriandru.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii