Am facut un aluat din 1 cana de tarate, 1 cana de faina integrala, 1 cana de apa in care am dizolvat drojdia si sarea. Am intins aluatul in foi subti
Am facut un aluat din 1 cana de tarate, 1 cana de faina integrala, 1 cana de apa in care am dizolvat drojdia si sarea. Am intins aluatul in foi subtiri si am facut forme ca pentru fursecuri obisnuite. Am acoperit formele si le-am ornat cu bucatele mici de ardei rosu si verde. Fiecare tava a stat la cuptor 10 minute la180 grade.
Le-am servit si calde si reci cu sos de rosii cu busuioc sau fara, dupa preferinte.
Alte retete recomandate:
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti