Se curata si se taie marunt zarzavatul, apoi se caleste in putin ulei. Separat, se prajeste ceapa tocata marunt, apoi se stinge cu bulion sau apa. Se
Se curata si se taie marunt zarzavatul, apoi se caleste in putin ulei. Separat, se prajeste ceapa tocata marunt, apoi se stinge cu bulion sau apa. Se adauga boiaua, piperul, sarea si vinul si se lasa la fiert in continuare. Se rastoarna totul peste zarzavatul calit, se amesteca bine si se introduce in cuptorul cald, unde se lasa la rumenit.
Se serveste cu orez sau cu o tocanita de vita. Poate fi conservat mai mult timp atat in borcane, cat si in congelator. Alte aperitive:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Ciuperci umplute
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti