Se fierb cartofii curatati si taiati in patru, in apa cu sare. Se lasa apoi la racit si se dau pe razatoare. Se adauga faina, ouale, cascavalul ras, s
Se fierb cartofii curatati si taiati in patru, in apa cu sare. Se lasa apoi la racit si se dau pe razatoare. Se adauga faina, ouale, cascavalul ras, sarea, piperul si se amesteca bine. Se formeaza mici gogosele, care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.
Se servesc ca aperitiv.
Alte aperitive:
Piftie de curcan
Saratele
Chiftele
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti