Gulii umplute

Curatati guliile si scoateti miezul cu o lingurita. Fierbeti-le apoi in apa cu sare, dar nu de tot. Fierbeti carnea, strecurati-o si pastrati zeama.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 gulii
  • 200 g carne de vitel
  • 50 g unt'
  • 1 ceapa mare
  • 50g zahar
  • 2 linguri rasé faina
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 leg. patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatati guliile si scoateti miezul cu o lingurita. Fierbeti-le

apoi in apa cu sare, dar nu de tot. Fierbeti carnea, strecurati-o si pastrati zeama.

Prajim in unt ceapa tocata marunt, adaugati faina si apoi zeama in care a fiert carnea, pentru a obtine un sos.

Lasati-l sa fiarba pana cand se ingroasa bine. Adaugati in

acest sos carnea fiarta si tocata, patrunjelul verde tocat, zeama de lamaie, sare si piper, dupa gust. Amestecati ingredientele si umpleti cu acest amestec guliile. Puneti-le intr-o tava unsa, turnati in tava putina zeama in care a fiert carnea si tineti-le la cuptor pana cand apa scade si kalerabele sunt fierte bine.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa