Inele de ceapa

Ceapa se curata de coaja si se taie apoi inele. Se ung inelele de ceapa cu unt si se pun la prajit in ulei, pana se umfla.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 cepe
  • unt
  • ulei

Mod de preparare

Ceapa se curata de coaja si se taie apoi inele. Se ung inelele de ceapa cu unt si se pun la prajit in ulei, pana se umfla.


Se servesc calde.

Alte aperitive:

Chiftele Placinta de dovleac Ciuperci la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca