Jumari portugheze cu rosii

Jumarile portugheze cu rosii sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc, se scot semintele.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • oua - 10 bucati
  • rosii proaspete - 500 g
  • ceapa - 50 g
  • ulei - 100 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Jumarile portugheze cu rosii sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc, se scot semintele, se taie felii si se scurg de suc. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ceapa se inabusa in ulei impreuna cu rosiile, ouale batute, patrunjelul verde, sarea si piperul.

Jumarile portugheze cu rosii se servesc fierbinti.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...