Macaroane cu spanac

Fierbem spanacul in apa cu sare timp de 1 minut. il scurgi si il lasam la racit. Fierbem macaroanele 15 minute. Dam cascavalul prin razatoare. Peste s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g spanac
  • 400 g macaroane
  • 400 g cascaval
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • piper
  • 150 g rosii
  • coaja de la 1 lamaie
  • 2 catei de usturoi
  • putin unt pentru uns tava

Mod de preparare

Fierbem spanacul in apa cu sare timp de 1 minut. il scurgi si il lasam la racit. Fierbem macaroanele 15 minute. Dam cascavalul prin razatoare. Peste spanacul scurs adaugi smantana, coaja de lamaie rasa, jumatate

din cascavalul ras, usturoiul batut, sare si piper, lei un vas mai inalt si il ungi cu unt, pui jumatate din macaroane, iar deasupra presari spanacul.

Peste spanac asezam restul macaroanelor si dai la cuptor pentru 20 de minute.

Dupa ce scoatem vasul din cuptor, pui deasupra rosiile taiate cubulete mici.
Alte retete

salata greceasca

Ciorba spanac

rulada spanac

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...