Melcisori cu legume

Pentru aceasta reteta cu legume aveti nevoie de aluat frantuzesc, mozzarella, ciuperci, rosii cherry, pesmet, ceapa verde, spanac si ulei.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg aluat frantuzesc
  • Pentru umplutura:
  • 250 gr mozzarella
  • 250 gr rosii cherry
  • 200 gr ciuperci
  • 2-3 linguri pesmet
  • 1 legatura ceapa verde
  • 200 gr spanac
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 ou

Mod de preparare

Acesti melcisori cu legume se prepara usor si sunt deliciosi. Pentru prepararea acestor aperitve cu legume se toaca marunt ciupercile, ceapa si se calesc in ulei. Se adauga spanacul oparit si tocat. Dupa ce s-au inabusit se adauga pesmetul si se lasa la rece. In compozitie se adauga mozzarella rasa si rosiile taiate feliute, Se intinde aluatul si se portioneaza. Fasiile de aluat se umplu cu compozitia si se ruleaza, sa semene cu niste melcisori. Se aranjeaza in tava si se ung cu oul batut. Se baga in cuptor si se lasa la foc mic.


Melcisorii cu legume se servesc calzi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta de mamaliguta cu branza

Sa iubeasca oare cineva atat de mult aceasta combinatie incat sa-i dedice retete intregi? Daaaa...asta-s eu...si nu ma schimb...

Tarta de mamaliguta cu branza
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca