Melcisori cu legume

Pentru aceasta reteta cu legume aveti nevoie de aluat frantuzesc, mozzarella, ciuperci, rosii cherry, pesmet, ceapa verde, spanac si ulei.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg aluat frantuzesc
  • Pentru umplutura:
  • 250 gr mozzarella
  • 250 gr rosii cherry
  • 200 gr ciuperci
  • 2-3 linguri pesmet
  • 1 legatura ceapa verde
  • 200 gr spanac
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 ou

Mod de preparare

Acesti melcisori cu legume se prepara usor si sunt deliciosi. Pentru prepararea acestor aperitve cu legume se toaca marunt ciupercile, ceapa si se calesc in ulei. Se adauga spanacul oparit si tocat. Dupa ce s-au inabusit se adauga pesmetul si se lasa la rece. In compozitie se adauga mozzarella rasa si rosiile taiate feliute, Se intinde aluatul si se portioneaza. Fasiile de aluat se umplu cu compozitia si se ruleaza, sa semene cu niste melcisori. Se aranjeaza in tava si se ung cu oul batut. Se baga in cuptor si se lasa la foc mic.


Melcisorii cu legume se servesc calzi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...