Se curata broccoli, apoi se desface in bucatele si se oparesc impreuna cu cotoul taiat cubulete in apa fierbinte cu sare, 5 minute. Se incinge uleiul,
Se curata broccoli, apoi se desface in bucatele si se oparesc impreuna cu cotoul taiat cubulete in apa fierbinte cu sare, 5 minute. Se incinge uleiul, apoi se adauga ceapa la calit, usturoiul si la final broccoli. Se intinde foaia de aluat, se decupeaza doua cercuri mici si se asaza in forme de tarte, tapetata cu hartie de copt. Se amesteca branza de vaci cu ouale, smantana si jumatate din cantitatea de parmezan, se adauga sare, piper si nucsoara. Se amesteca impreuna cu broccoli, apoi se asaza peste aluat si se niveleaza. Se presara cu restul de cascaval, apoi se lasa la rumenit in cuptor 25 de minute.
Tarta se serveste dupa ce s-a racit.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Saratele
Chiftele
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti