Se rad morcovii sau se curata foarte subtire cu un cutit. Se pun morcovii intr-o cratita, apoi se adauga untul, apa, zaharul si sarea. Se lasa sa fiar
Se rad morcovii sau se curata foarte subtire cu un cutit. Se pun morcovii intr-o cratita, apoi se adauga untul, apa, zaharul si sarea. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc potrivit, miscand cratita sa nu se prinda. Cand sunt gata sosul trebuie sa fie destul de scazut. Numai daca morcovii ar incepe sa se rumeneasca, inainte de a fi destul de fierti, se mai adauga o lingura sau doua de apa.
Cu friganele, crochete sau cu o friptura.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii