Pachetelele de primavara sunt un aperitiv delicios si deosebit. Nu sunt deloc greu de preparat, le puteti servi pe platoul de aperitive alaturi de sos sau ca si gustare.
Spalam, curatam taiem/tocam legumele si carnea. Incingem Wok-ul, turnam uleiul si lasam inca 1 minutel la incins, apoi adugam carnea taiata cubulete. Punem usturoiul tocat, condimentam cu sare, garam masala, sambal oelek, invartim bine si degustam. Dupa 3-4 minute maxim, o scoatem din Wok, si o pastram calda.
Ciupercile uscate se acopera cu apa, si se dau la micro unde, timp de 2 minute, Se pastreaza asa cu zeama, pana avem nevoie de ele. In uleiul ramas in wok, adaugam ceapa, morcovii, Mu-Err si inspiratia de moment - mazarea verde. Saram, condimentam, degustam. Se poate adauga sos de soia (fac.) daca doriti.
Dupa 1-2 minute adaugam si germenii de soia. Amestecam din nou, degustam, condimentam daca mai e nevoie. Carnea o adaugam in final, amestecam, oprim focul si lasam la racit. Aceasta umplutura ajunge pentru 10 big spring rolls.
Punem umplutura aproximativ pe mijloc. Se suprapun putin colturile laterale pe diagonala, partea dinspre voi se uneste cu colturile suprapuse si rolam. Incingem uleiul. Pentru a sti sigur ca uleiul are temperatura perfecta, se face proba cu paleta de lemn. Se introduce in uleiul fierbinte, daca sfaraie, are temperatura perfcta. Punem rulourile/pachetelele de primavara la prajit. Atentie, se prajesc foarte repede!
Pachetelele de primavara se servesc fierbinti alaturi de sos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa