Pasta de fasole alba este foarte gustoasa pentru tartine. Se fierbe fasolea, ceapa se caleste in margarina, se pune sare, delicat si piper, dupa gust.
Pentru pasta de fasole alba se fierbe fasolea, ceapa se caleste in margarina, se pune sare, delicat si piper, dupa gust; se adauga doi sau trei catei de usturoi tocati marunt, apoi se dau fasolea si ceapa prin masina de tocat, dupa care amestecam cu condimente si o lingurita de boia dulce; asezam pasta de fasole alba pe un platou si decoram cu masline.
Pasta de fasole alba este foarte gustoasa pentru tartine.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii