Vinetele se spala foarte bine si se decojesc din loc in loc. Apoi le taiem felii si le saram. Dupa 1 ora, le spalam, le stoarcem, le dam prin faina si
Vinetele se spala foarte bine si se decojesc din loc in loc. Apoi le taiem felii si le saram. Dupa 1 ora, le spalam, le stoarcem, le dam prin faina si le prajim in ulei incins. Toci ceapa si o calesti in ulei, la foc mic, adaugi usturoiul taiat felii pe lungime, ardeii taiati fideluta, rosiile curatate de coaja si seminte si tocate marunt, patrunjelul verde tocat, sare si piper, putina apa si lasi totul sa fiarba pana scade. Aranjezi vinetele pe o farfurie si torni deasupra sosul. Servim mancarea calda sau rece.
Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-culinare-cireasa.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Tocanita de pui
Mancare de mazare
Ciuperci la cuptor
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti