Inmuiem drojdia cu putin zahar in lapte, punem faina intr-un vas si adaugam restul ingredientelor, framantam pana ce aluatul devine neted. Lasam 1 ora
Inmuiem drojdia cu putin zahar in lapte, punem faina intr-un vas si adaugam restul ingredientelor, framantam pana ce aluatul devine neted. Lasam 1 ora la dospit. Intre timp preparam umplutura de varza. Razuim varza si o calim in ulei condimentata cu sare si piper. Punem aluatul pe o suprafata presarata cu faina si il impartim in 20 de parti egale. Framantam din ele aluaturi mici si le lasam la dospit inca 30 de minute. Apoi, le intindem in patrate de 20x20 de cm, intr-o jumatate punem 2 linguri de varza calita si le indoim in doua, presam cu degetele si le prajim in ulei fierbinte. Decoram cu smantana si servim.
Alte retete recomandate
Zacusca peste
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti