Placinta spaniola cu cartofi este un aperitiv rapid si delicios. Curatam cartofii si ii taiem cubulete, apoi ii inabusim. De preferat sa fie micute cubuletele de cartofi.
Placinta spaniola cu cartofi este un aperitiv rapid si delicios. Curatam cartofii si ii taiem cubulete, apoi ii inabusim. De preferat sa fie micute cubuletele de cartofi ca sa se prinda placinta. Intre timp batem ouale ca pentru omleta si taiem ceapa marunt dupa care o calim in unt (50 g). Mai pastram unt si pentru placinte.
Dupa ce s-au fiert cartofii ii amestecam cu ouale batute, ceapa calita si sare dupa gust. Din compozitia rezultata vor iesi 2 placintele. Pregatim tigaia, punem putin unt sa se topeasca si apoi turnam jumatate din compozitie, avand grija ca in mijloc sa fie mai subtire…adica sa fie mai putina compozitie, ca sa nu se rupa si s-o putem intoarce.
Putem folosi o spatula mai lata sa le intoarcem. Continuam la fel cu restul compozitiei.
P.S: Nu folositi ulei in loc de unt pentru ca n-o sa mai fie la fel de gustoasa!
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti