Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Se sareaza in interior, se stropesc cu otet si se lasa cu gura in jos pe hartie pergament 1/2 ora.
Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc.
Se sareaza in interior, se stropesc cu otet si se lasa cu gura in jos pe hartie pergament 1/2 ora.
Intre timp, se prepara o pasta din ton, zeama de lamaie, maioneza, piper si sare.
Se umplu rosiile cu aceasta compozitie.
Se aseaza fiecare rosie pe o foaie de salata, se aranjeaza pe un platou si se presara cu patrunjel tocat.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:
Cartofi magici
Cartofi umpluti
Papanasi de cartofi cu cascaval
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa