Rosti

Rosti sunt niste chiftele din cartofi, sau cartofi pane, sunt simplu si rapid de pregatit, pot fi serviti ca si aperitiv.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa micuta
  • cateva fire de patrunjel verde

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja, ii spalam si ii dam prin razatoarea mare.
Adaugam sare pe ei si lasam cca 5 min.
Intr-un vas batem ouale cu sare si piper dupa gust, adaugam ceapa si patrunjelul tocat marunt, cartofii scursi bine de zeama.
Adaugam ulei intr-o tigaie si cand s-a incalzit luam cate o lingura din compozitie.
Se prajesc pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel absorbant.


Se servesc calduti langa smantana.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...