Rosti

Rosti sunt niste chiftele din cartofi, sau cartofi pane, sunt simplu si rapid de pregatit, pot fi serviti ca si aperitiv.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa micuta
  • cateva fire de patrunjel verde

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja, ii spalam si ii dam prin razatoarea mare.
Adaugam sare pe ei si lasam cca 5 min.
Intr-un vas batem ouale cu sare si piper dupa gust, adaugam ceapa si patrunjelul tocat marunt, cartofii scursi bine de zeama.
Adaugam ulei intr-o tigaie si cand s-a incalzit luam cate o lingura din compozitie.
Se prajesc pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel absorbant.


Se servesc calduti langa smantana.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca