Rosti din pastarnac si morcovi

Cartofii se curata si se taie in jumatat. Se pun apoi la fiert cateva minute, in apa clocotita cu sare, dupa care se scurg si se racesc. Cartofii, mo

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 gr cartofi
  • 225 gr pastarnac
  • 225 gr morcovii
  • 1 ou
  • 25 gr unt
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie in jumatat. Se pun apoi la fiert cateva minute, in apa clocotita cu sare, dupa care se scurg si se racesc. Cartofii, morcovii si pastarnacul se dau pe razatoarea mare si se amesteca apoi cu oul. In uleiul incins se toarna tot amestecul cu lingura si se prajeste la foc mic 6-7 minute. Se scoate apoi din tigaie, se pune deasupra o farfurie si se rastoarna. Se pune cealalta parte a amestecului din nou in tigaie si se prajeste tot 6-7 minute.


Se orneaza cu frunze de partunjel.

Alte retete culinare:

Zacusca de ghebe Salata de vinete cu maioneza Varza calita

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Pogacele cu branza si seminte

Perfecte de rontait 

Pogacele cu branza si seminte
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii