Rulada cu spaghetti si spanac

Rulada cu spaghetti si spanac este intr-adevar un aperitiv deosebit in primul rand prin aspect, apoi prin gust.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • spaghetti 200 g
  • spanac congelat 400 g
  • oua 6 bucati
  • pasta
  • ardei rosu 200 g
  • cascaval 200 g
  • crema branza 400 g
  • marar 1 legatura
  • sare 1 lingurita
  • smantana 200 g

Mod de preparare

Spaghetele se fierb conform intructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. Cand sunt gata, se scurg de apa si se amesteca cu 200 g crema de branza.
Se amesteca spanacul pasat cu mararul tocat si cu 2 oua si se condimenteaza cu sare, dupa gust.La fel se procedeaza si cu pasta de ardei. Se intinde mai intai spanacul, apoi pasta de ardei si iar spanacul (una langa alta, ca in poza) in strat uniform, de aproximativ 0, 5 cm grosime, intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei.
Cascavalul se da prin razatoare si se adauga deasupra spanacului si pastei de ardei, dupa care se pun spaghetele fierte si amestecate cu crema de branza.
Se bat 2 oua cu smantana si se pun deasupra compozitiei.
Se da tava la cuptor, la foc mic, aproximativ 45 de minute. Se scoate tava si se lasa sa se raceasca. Se unge cu restul cremei de branza.
Se ruleaza cu grija sa nu se rupa, ajutandu-va de hartia de copt si se da la rece pentru 3- 4 ore
Se taie iin felii de grosimea dorita si se serveste ca aperitiv.

Cu ajutorul functiilor"REHEAT" si "KEEP WARM" se poate pastra rulada calda sau se poate incalzi atunci cand
vrei sa le servesti.


Rulada de spaghetti cu spanac se taie felii si se serveste rece, ca aperitiv.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu mure, caise si crumble

Va era oare dor de o tarta facuta de mine? Aceasta este o combinatie perfecta de arome cu caise, mure si un aluat dulce...

Tarta cu mure, caise si crumble
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca