Rulada de spanac cu crema de branza si ardei rosu

Se amesteca bine spanacul cu ouale adaugate pe rand. Se adauga sare si piper apo si faina si se amesteca pana se omogenizeaza bine. Se tapeteaza o tav

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat: 200 g de spanac proaspat sau congelat
  • 3 oua
  • 120 g faina
  • sare
  • piper
  • Umplutura: 200 g crema de branza
  • jumatate ardei gras rosu taiat cubulete mici
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca bine spanacul cu ouale adaugate pe rand. Se adauga sare si piper apo si faina si se amesteca pana se omogenizeaza bine.

Se tapeteaza o tava (33x23 cm) cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se da la cuptorul preincalzit la 190 gradeC pentru 15 minute.

Se rastoarna aluatul pe un prosop de bucatarie usor umezit cu apa si se ruleaza usor.

Se lasa asa pana se raceste complet aluatul.

Se freaca crema de branza cu sare si piper.

Se adauga si cubuletele de ardei gras si se omogenizeaza si cu uleiul de masline.

Se desface cu grija alutul si se intinde umplutura.

Se ruleaza la loc cu grija.

Rulada se da la rece pana se taie si se serveste.
Reteta Rulada de spanac cu crema de branza si ardei rosu a fost propusa de aliza

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii