Este o reteta delicioasa pentru dimineti senine de toamna alaturi de familie la micul dejun
Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se inmoaie aproximativ jumatate de ora. Dupa ce s-au inmuiat, se pun la stors.
Feliile de bacon si de cascaval se feliaza julien.
Pe fiecare felie de vanata se pune o felie julien de kaiser si una de cascaval si se ruleaza.
Rulourile obtinute se dau prin faina si ou apoi se prajesc in uleiul incins pana se rumenesc.
Banala mămăligă este un aliment foarte gustos şi sănătos, nutriţioniştii numind mălaiul "prietenul intestinului...
Mămăligă (reţeta de bază)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura